<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=420842178274848&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Her klippes snoren til Moxy, Norges første Marriotthotell

Skrevet av X - 23 Aug 2017

aapningsfest.jpg

Ellen Arnstad, administrerende direktør for X-universet som byr på konferanse- event og messeopplevelser, samt det første Marriott-hotellet i Norge, klipper den rosa snoren sammen med hotellsjef Stine Engen. Velkommen til mulighetene!

Stemningen var på topp da vi 1. august endelig kunne ønske velkommen til Moxy Oslo X. Dette er det første Marriott hotellet i Norge, og Moxy-kjeden er en helt ny merkevare innenfor hotellbransjen som nå lanseres i hele Europa. Norge var først i Norden og kan by på det åttende Moxy-hotellet som er lansert i Europa!

Det var morsomt å høre de første gjestenes kommentar idet de entret døren inn til Moxy. Lobbyen er ikke som andre lobbyer. Det er derimot et stort bar- og loungeområde som fungerer som resepsjon, servicesenter, innsjekking og en sosial sone for alt som skjer på X Meeting Point Norway.

På Moxy ønsker vi å skape en avslappet og sosial stemning med ulike minglesoner i stilfullt design til en god pris. Moxy er en del av universet X som sømløst rommer konferanse, event og messesenter sammen med et unikt restaurantkonsept, Gård, med fokus på nordisk mat. I tillegg byr X på unike utearealer og paekeringsmuligheter.

Åpningen av opplevelsesuniverset X ble en stor suksess, og det er ingen tvil om at du kjenner X-faktoren når du går inn dørene på X.

”Velkommen til X! Velkommen til mulighetene! Når du går inn på X så sjekker du ut av hverdagen og inn på et univers som er unikt,” sier administrerende direktør Ellen Arnstad, som under åpningen la vekt på alle de dyktige ansatte på X som har stor kompetanse innenfor så mange fagområder.

 

X meeting point - kontakt oss