<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=420842178274848&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nyttig konferanse om trender og forandring

Skrevet av X - 04 Jan 2018

Er du ute etter nye perspektiver, kunnskap og inspirasjon i jobben? Da bør du ta turen til Oslo den 16. mars og Xceptional-konferansen 2018.

Forandring er et stikkord for mye som skjer nå. For å henge med, må du forstå forandringene. For hvis du forbedrer deg eller måten du jobber på, vinner både du og jobben din på det.

Derfor er forandring temaet for Xceptional-konferansen 2018, som Talerlisten arrangerer i samarbeid med X Meeting point på Hellerudsletta mellom Oslo og Gardermoen, 16. mars. Her opplever du 10 dyktige foredragsholdere og får gode muligheter til å lære, bli inspirert og knytte nyttige kontakter.

– Programmet gir deltakerne både innsikt i de lange linjene og viktige trendene, samtidig som deltakerne kan få helt konkrete ferdigheter og inspirasjon til å gjøre forandringer i sin jobbhverdag. For eksempel i hvordan man skaper bedre møter eller jobber med bærekraft, sier Nils Apeland, toastmaster i Talerlisten.

Sammen med administrerende direktør for Moxy og X Meeting Point Norway, Ellen Arnstad og hennes stab, har han satt sammen programmet.

– Vi synes det er hyggelig å ha et flertall kvinner på programmet, siden konferanser av denne typen ofte blir kritisert for å ha for mange menn på scenen, sier Apeland.

 

Digitalisering og forbrukertrender

isabelle-og-lise-2.jpgXceptional-konferansen åpner med et foredrag av Isabelle Ringnes, digital entreprenør og leder for TENK-nettverket. Under overskriften Hvordan vil teknologien forandre framtiden? gir hun deg overblikket og tegner opp hvordan digitaliseringen forandrer samfunnet vårt.

Lise Tangen Hansen fra Penetrace, ekspert på forbrukertrender, følger opp med å beskrive syv forbrukertrender som forandrer alle bransjer og hva virksomheter kan gjøre for å unngå å bli utkonkurrert eller akterutseilt.

 

Motivasjon og ledelse

susann.jpgSusann Goksør Bjerkreim er tidligere håndballspiller med nesten 300 landskamper for Norge bak seg. Hun vil snakke om ledelse og arbeidskultur. I foredraget Den som gir seg er en dritt! Hvordan skape sterke relasjoner i et lag? forteller hun hvordan du kan få alle i et team til å ta ansvar for relasjonene innad, og hva du kan gjøre når det ikke fungerer.

Etter lunsj kan du velge mellom seks interaktive foredrag – der du kan lære mer om å skape positive forandringer, og selv kan delta aktivt.

 

Temaene spenner bredt:

  • KOMMUNIKASJON: Hvordan bruke Facebook og sosiale medier til å bygge salg, dialog og omdømme for din arbeidsplass? Med kommunikasjonsekspert Synneva Erland.
  • BÆREKRAFT: Hvordan gjøre din bedrift eller forretningsidé mer bærekraftig? Med Cilia Holmes Indahl, direktør for bærekraft i Aker Biomarine.
  • LEDELSE: Hvordan lede personer som du ikke ser hver dag? Med Vigdis Austrheim, rådgiver og ledercoach.
  • LÆRING: Ligg et hode foran – 10 ferdigheter du trenger når robotene kommer. Med Frank Wedde, hjernetrener og leder av Memolife.
  • ARBEIDSGLEDE: Hvordan kan du som leder og kollega bli bedre til å motivere og bidra til en sunn heiakultur? Med Siw Bergsås, banksjef, debattant og spaltist.
  • MØTEKULTUR: Lær deg den inspirerende 3B-metoden og enkle teknikker som gir færre, bedre, og mer effektive møter» Workshop med Efwa Hagstrøm, HR-rådgiver.

– Programmet er lagt opp slik at deltakerne kan velge de to temaene de er mest interessert i. Det vil si at foredragene etter lunsj kjøres to ganger a 1 time hver. Mellom det blir det en pause med gode smoothies, sier Apeland.

 

Morsom avslutning

johanna.jpgPå slutten av dagen begynner erfaringsvis hodet å bli litt fullt. Da er det godt å få trimmet lattermusklene. Derfor avsluttes dagen med et morsomt foredrag av Johanna Grønneberg Mesa, journalist, programleder og personlig trener.

I foredraget Hallo, Hollywood – jeg er ikke feit, jeg er bare veldig glad i brød! forteller Johanna fra tiden da hun jobbet som programleder for en av USAs største TV-kanaler og som personlig trener i Hollywood.

frank.jpg

Til å binde det hele sammen, stiller skuespiller Frank Kjosås, sist kjent fra suksess-forestillingen Book of Mormon på Det norske teatret og TV-roller i NRK-seriene Halvbroren og Kampen om tungtvannet.

– Xceptionalkonferansen er for ledere, mellomledere og andre som ønsker å forstå og mestre de forandringene som skjer rundt oss nå, og vil lære noe nytt de kan bruke raskt, sier Nils Apeland.

Han anbefaler alle som er interessert i å få med sjefen, en kollega, en venn eller venninne og melde se på innen 1. februar. Da sparer du 500,- per deltaker.

 

Se fullt program og meld deg på her.