<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=420842178274848&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Virkelighetens "Skal vi danse" på X Meeting Point

Skrevet av Bente Nyengen - 07 Dec 2017

Det ble virkelig ekte paljetter på Hellerudsletta da Christmas Dance ble avviklet i den store messehallen på X Meeting Point Norway rett før jul. Det var totalt 320 startende par fordelt på to dager. Totalt 16 nasjoner deltok og dommere fra hele 16 nasjoner. Det er fjerde gang at den internasjonale konkurransen arrangeres i Norge, og første gang på det nye X Meeting Point Norway. Over 20 000 har sett streamingen fra Amedia/Romerikes Blad.

 

 

Dette var virkelighetens "Skal vi danse" etter nok en vellykket sesong på Tv2. Dansedommerne fra Tv2 var tilstede under arrangementet, og Trine Dehli Cleve var konferansier.

Både dansere og dommere var svært fornøyd med arrangementet på X Meeting Point Norway.

dans007.jpg

Det var god plass til både forberedelser og gjennomføring av standard- og latindanser, Norges første Marriott hotell, Moxy, fungerte utmerket og alle roste maten på restaurant GåRD som er et nytt skandinavisk restaurantkonsept.

dans005.jpg

- Jeg er veldig fornøyd med at vi greide å avvikle et så stort internasjonalt mesterskap på en så profesjonell måte, sier administrerende direktør på X Meeting Point Norway, Ellen Arnstad. Det var også veldig positivt at swing og rockn´roll NM ble avviklet samtidig med Christmas Dance. 

dans006.jpg- Skedsmo sin ordfører, Ole Jacob Flæten, åpnet det offisielle arrangementet og ordføreren i Nittedal Hilde Torkhildsen var også tilstede under finalene i standard. De var begge imponert over kvaliteten på Christmas Dance, og nøt den vakre dansen fra noen av de beste i verden innenfor Sportsdans.

De beste norske parene ble Jonas Pettersen og Marthe Ekrem med en 8. plass i standard, og Petter Engan og Kine Mardal med en 6. plass i latin.

LSKdans ønsker å gjenta arrangementet sammen med X Meeting Point neste år, så da er det bare å glede seg til at noen av de beste danserne i verden kommer til Norge igjen i 2018.

Vi heier på våre gode norske par fram til neste års arrangement!

 

X meeting point - kontakt oss