<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=420842178274848&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

X Meeting huset årets LSK-frokost for sponsorpoolen

Skrevet av Bente Nyengen - 14 Dec 2017

«Det var en fantastisk stemning på LSK sin julefrokost på X Meeting Point i desember. Alle heier vi på LSK etter den fantastiske seieren i Cupfinalen, og alle sponsorene var samlet til frokost på Hellerudsletta for å feire den store prestasjonen. 

IMG_7030.jpgBilde: Tenorene Martin og Henrik Enger Holm bidro med nydelige julesanger. 

X Meeting Point, som også huser Norges første Marriott hotell, Moxy, tok godt imot sponsorpoolen til LSK som består av mange og viktige lokale bedrifter.

- Vi er veldig fornøyd med arrangementet som vi samarbeidet med X Meeting Point om. Det ble en verdig avslutning for LSK Business Club og alle våre samarbeidspartnere. Vi gleder oss til fortsettelsen, sier salgssjef Espen Søgård.

- Vi heier virkelig på den lokale fotballklubben vår og er imponert over de resultatene som de har oppnådd. Det var en stor glede å være vertinne for denne tradisjonsrike julefrokosten. Vår julegave til LSK var kunstneriske innslag fra tenorene Martin og Henrik Enger Holm, som blant annet sang «White Christmas», «Santa Lucia» og « O`Helga Natt», sier administrerende direktør for X Meeting Point Norway Ellen Arnstad.

julefrokost001.jpg

Bilde: Administrerende direktør, Ellen Arnstad, sammen med daglig leder, Robert Lauritsen og sportssjef, Espen Søgård.
Foto: Martin Holterhuset